База Данни Картини

Тайните на щастливата връзка

1

1

Измислете си кодови имена

Няма нищо по-приятно и за двете страни от това да си имат специално име, което само половинката им да използва, за да се обръща към тях. Това Ви сплотява и Ви кара да се чувствате специални.

Останете позитивни

С времето, което двойките прекарват заедно, те започват да си казват все по-малко позитивни неща, приемайки ги за даденост. Не правете тази грешка. Казвайте на любимия човек хубавите неща, които откривате у него всеки ден и той ще Ви се отплати гарантирано.

Отдайте се на романтика

Дори да не сте от разглезените двойки, малко романтика в усамотение никак няма да Ви се отрази зле. Независимо дали става въпрос за разходка на домашния любимец или гледане на филм в събота вечер, трябва да споделяте повече приятни моменти заедно.

Разкрийте се

Няма нужда непременно да казвате абсолютно всичко, което мислите, защото любимият човек ще се отегчи, но да споделяте с партньора си ще бъде ползотворно за връзката Ви. Така и двамата ще си станете по-близки.

Имайте лично пространство

Не е нужно да казвате на половинката си за всяко действие, което извършвате в ежедневието, защото след време ще си омръзнете. По-добре не казвайте някои неща, макар и маловажни. Така интересът на връзката ще се запази.

Бъдете над нещата

Не се карайте за малки неща и оценявайте малките жестове. В крайна сметка няколко компромиса няма да се отразят зле и на двамата.

Оригиналната статия: Тайните на щастливата връзкаSexnovini.com.

Прочети цялата