База Данни Картини

Деветте вида женски оргазъм

Оргазъм

Оргазъм

Мъжкият оргазъм е лесен за рабиране. Мъжете се възбуждат, имат нужда от малко обработка и заспиват. Повечето от тях изпитват само един вид оргазъм, след който веднага губят възможността си за ерекция за известно време, когато могат да получат още един.

Жените, от друга страна, могат да изпитват много видове оргазъм. От такива, които са едва забележими за партньора, до крещящи и извиващи.

И има голяма разлика между видовете женски оргазъм. И, противно на мъжете, 100% от него е контролируем от партньора.

Женският оргазъм бива девет вида.

По време на предварителната игра. Или преди проникване, както също са известни.

Те са изключително важни…защото позволяват на партньора да „затопли“ положението и да предизвика серия от оргазми. Всеки страхотен любовник трябва да си запише предварителните оргазми преди реалния секс.

Оргазъм чрез стимулация на зърната

Не всички жени могат да получат оргазъм само чрез стимулация на зърната, но този вид също влиза в списъка. Нищо не пречи да опитате…

Клиторен оргазъм

Този вид е концентриран върху клиеотра. Не е толкова силен като при стимулация на G-точката, но отново е изключително важен и трябва да бъде прилаган.

„Дълбок“ оргазъм

Дълбокият оргазъм често е първият път, когато жената усеща истински оргазъм, като обикновено е по-лесно за жената да получи такъв, отколкото по време на секс.

Чрез стимулация на G-точката

Подобен на дълбокия оргазъм, но не толкова продължителен. Също страхотен вид , който трябва да има в торбата с номера на всеки уважаващ себе си мъж.

А сега, нека поговорим за оргазма по време на проникване.

Вагинален

Обикновено се получава по време на проникване и представлява нещо като дълбокия оргазъм. По-дълго продължаващ от оргазма по време на предварителната игра, но много труден за постигане при много жени.

Помощ: Постига се много по-лесно след оргазъм при предварителната игра.

Анален оргазъм:

Възниква, когато получите клиторен или вагинален оргазъм по време на анален секс. Много по-различен на усещане от клиторен или вагинален, постигнат при мастурбация.

Множествен оргазъм

Множествените оргазми са, когато партньорката Ви получи оргазъм, а след това предизвикате още няколко. По-различен е от продължителния оргазъм, който е описан по-долу.

Продължителен оргазъм

Това е, когато дамата Ви получи оргазъм, но вместо след това да се успокои (много жени смятат, че трябва да направят точно това, защото са чувствителни), Вие продължавате да я възбуждате дори по-усилено.

Това я кара да стигне до положение, в което получава неконтролируеми оргазми отново и отново. След като сте й доставили такова удоволствие със сигурност няма да помни колко точно пъти е свършила, а и е почти сигурно, че сте единственият, който й доставя толкова голямо удоволствие.

Факт е, че тя ще се пристрасти към секса с Вас, ако я накарате да се чувства по този начин.

Женска еякулация

Най-мистериозният. Искаме само да отбележим, че това е най-истинският оргазъм и всяка жена трябва да го е изпитала през живота си. Всъщност за да докарате на едно момиче такъв оргазъм означава че сте я направили наистина щастлива.

Всички видове оргазъм са гарантирано приятни и за двете страни. Не си мислете, че Вашето удоволствие не зависи от нейното.

Оригиналната статия: Деветте вида женски оргазъмSexnovini.com.

Прочети цялата