База Данни Картини

Нещата, които не бива да казвате на бившите

breakup

breakup

„Сексът не ставаше“

Това кой и по какъв начин е добър в секса е много относително поянтие. Още повече, че все пак и двамата партньори имат участие и може би и Вие имате вина. В такива случаи просто пазете мението си за себе си.

„Всичко, което направи беше ужасно“

Няма само негативни или само положителни неща в една връзка. Отново нека не забравяме влиянието на другия партньор в отношенията. Не може да отричате всичко хубаво, след като сте се разделили и няма как да превърнете всички лоши спомени в хубави, така че просто бъдете реалисти.

„Винаги се държеше зле“

Това говори лошо не само за бившите Ви партньори, но и за Вас самите. Все пак Вие сте ги оставили да се вихрят необрзпокоявани.

„Още те обичам“

Наистина веднага след раздяла е трудно да се откъснете от човека, с когото сте били много близки в известен период от време, но това не означава, че трябва да удължавате агонията от раздялата. В крайна сметка, може да е за добро!

„Нещо, което ще ги накара да се чувстват зле“

Наистина във връзката Ви е имало и истории с лош край, но наистина ли трябва да ги повтаряте до безкрай? Все пак човекът отсреща има чувства. Освен това най-вероятно и той има компромати срещу Вас.

Оригиналната статия: Нещата, които не бива да казвате на бившитеSexnovini.com.

Прочети цялата