База Данни Картини

Забравете вибраторите! Какво Ви трябва, за да получите оргазъм?

love

love

Мъже, вибратори и всякакви такива неща са прекалено надценени. Всичко, от което се нуждае една жена за мечтаното удоволствие е…упражнения.

Йога, фитнес, коремни преси, всичко което натоварва коремната мускулна група доставя и друг вид удоволствие освен вътрешно удовлетворение. За пръв път явлението оргазъм по време на упражнения е изследвано от учени от университета в Индиана. Екипът използвал онлайн-платформа, за да събере информациям включваща отговорите на 124 жени, изпитвали оргазъм по време на тренировка и 246 жени, коитоса отговорили, че упражненията им доставят сексуално удоволствие.

Повечето от участничките, които били на възраст между 18 и 63 години били обвързани или омъжени, а 69% от всичките заявили, че са хетеросексуални. Изследователите открили, че около 40% от двете групи са изптвали оргазъм по време на тренировка над 11 пъти през живота си. Повечето жени в групата „оргазъм“ заявили, че по време на упражненията не са имали сексуални фантазии и не са мислели за някой, от когото са привлечени.

А какви са упражненията, включващи оргазъм? Според разказите на дамите, най-често срещаните мускулни натоварвания, водещи до оргазъм са тези, включващи коремните мускули – каране на колело, катерене по въжета, всигане на тежести и тичане. Но йогата, плуването, аеробиката може да имат същия ефект.

Но абсолютният победител е столът, който се състои от рамка с облегалки за ръцете и задна част, която позволява на краката да висят свободно във въздуха. Идеята е да вдигате периодично краката си на 90 градуса от тялото си.

Преди да пробвате да го направите, трябва да знаете, че само 20% от жените са заявили, че могат да контролират усещанията си.

Оригиналната статия: Забравете вибраторите! Какво Ви трябва, за да получите оргазъм?Sexnovini.com.

Прочети цялата