База Данни Картини

Реклама на полицията в Карлово (ВИДЕО)

SWAT FInal

Тази видео реклама на полицията в град Карлово е публикувана за обществено гледане в сайтове за видеосподеляне през 2006 година. Клипът е дело на дигитално студио “Такис” и вероятно финансиран от ОДП-Карлово.

В началото на декември месец 2012 г. нашият екип реши да публикува тази неповторима реклама в сайта и за кратко време видеото стана едно от най-споделяните в социалните мрежи. В разпространението на клипа се включиха както известни информационни сайтове, така и известни личности. След нашето публикуване, видеото се появи в сайтовете на “24 Часа“, “Блиц”, Besove.com, iNews.bg, предаването “Господари на ефира” и още няколко в други телевизии.

Мнения за рекламното видео в социалните мрежи написаха продуценти, режисьори, актьори, политици и други.

Сред написаното и казаното за това видео до нас достигнаха и обвинения в опит за уронване на престижа на МВР и неуважение към полицейските органи от страна на нашия сайт и екипа, стоящ зад него. 

Публикуването на клипа бе с цел да покаже на българския потребител разликата между криминалните сериали по водещите телевизии у нас и реалността в част от българската полиция. За съжаление или не този клип е създаден от студио за заснемане на сватбени тържества и показва несвързано говорене от дежурния диспечер на МВР и нереални и преувеличени действия от страна на заснетите служители.

Реклама на полицията в Карлово (ВИДЕО)

Прочети цялата