База Данни Картини

Романтични идеи, с които да изненадате любимия

Romantic dinner

Romantic dinnerВсеки обича изненадите, така че тук може да видите няколко идеи за романтични изненади, които ще заздравят и разнообразят връзката ви.

Напишете романтично писмо – във времената на социалните мрежи и online общуването, всеки би се изненадал, ако получи писмо по пощата. За по-приятен ефект използвайте ароматна хартия и подпишете писмото с целувка.

Изненада на работното място – в ден когато знаете, че половинката ви няма много ангажименти, го изненадайте в офиса с предложение за романтичен обяд. Гарантираме ви, че той не само ще бъде очарован от изненадата, но и ще се зарадва на завистливите погледи от страна на колегите.

Секси изненада – един чувствен масаж с ароматни масла, премигащи светлини и нежна музика. Ако това не е от нещата, който допадат на вашия партньор, вложете повече мисъл и намерете подходящата за него секси изненада.

Специален подарък – скъп подарък, изработен по поръчка. Любимият ви ще остане изненадан, особено когато му поднесете подарък без повод. А може да инвестирате в изненада с особено значение, например парфюма, който той е носил на първата ви среща.

Почивка през уикенда – зарадвайте го с билети за пътуване до място, за което той отдавна говори, че иска да посети. Използвайте времето далеч от финансови и битови проблеми, за да се свържете един с друг и да заздравите връзката си.

Украсете спалнята – облепете стаята на любимия човек със сърца, романтични послания, балони. Ефекта от изненадата ще бъде видим.

Бъдете креативни, показвайте интереса и любовта към партньора си всекидневно и по всевъзможни начин. Колкото повече мисъл вложите в действията си, толкова по-силна ще бъде изненадата, и той ще се чувства късметлия, че има човек като вас до себе си.

Оригиналната статия: Романтични идеи, с които да изненадате любимияSexnovini.com.

Прочети цялата