База Данни Картини

Любовен хороскоп за октомври /Везни – Риби/

lovv

везниВезни

Чувствате се невероятно уверени и това привлича хората. Имате повече потенциални партньори около себе си от всякога. Най-големият тест за Вас в намирането на половинка е да запазите самоличността си и да не инвестирате цялата си енергия само във връзката си. Нека това какво Вие искате да бъде водещо за Вас през октомври.

скорпионСкорпион

Ако страстта бавно угасва, а романтиката си отива, какво държи хората заедно? Това се питате през октомври. Истината е, че трябва да помислите дали човекът до Вас е стойностен и добър и как бихте прекарали времето си с него. Ако той/тя Ви прави по-добри, не се колебайте и просто внесете малко живот във връзката си.

стрелецСтрелец

Любимци сте на всички този месец. Излизайте повече, защото сте магнит за противоположния пол. Страхотни новини, ако сте необвързани, защото ще отидете на повече срещи, от тези на които сте били до момента. Това може да е проблем за обвързаните от Вас, защото ще се появят хора, в конфликт с партньорите Ви.

козирогКозирог

Повечето хора нямат проблем с излизането по срещи, но Вие имате. Липсата на икономически баланс във връзката Ви Ви побърква. Не искате да се чувствате все едно партньорът Ви Ви притежава или е над Вас.

Трябва да се научите да сте по –положителни и да не отговаряте на всички с противоположно отношение.

водолейВодолей

Причината, поради която не можете да изпитате близост с хората, с които излизате на срещи е, че нямате нужда от връзка. Чувствате се добре в кожата си и се радвате на постиженията в живота си. Не искате да се срещате с някого, който да развали удоволствието от живота Ви. Страх Ви е, че ще бъдете наранени и предпочитате да сте щастливи сами. Използвайте времето, за да опознаете хората от другия пол и ще откриете подходящата половинка.

рибиРиби

Хората, родени под знака „Риби“ често могат да бъдат влюбени в някого без той да отговаря на чувствата им дълго врем, с месеци или с години. Но когато са обект на нечии чувства, са поставени пред предизвикателство. Точно така ще се случи и с Вас този месец.

Оригиналната статия: Любовен хороскоп за октомври /Везни – Риби/Sexnovini.com.

Прочети цялата