База Данни Картини

Полицията в Москва издирва опасен сериен убиец

AlexanderPichushkin_380880a

Съмнения за сериен убиец, действащ на територията на руската столица – Москва се появиха, след като тялото на млада жена беше открито обезобразено на място, често споменавано в докладите за серийния убиец Александър Пичушкин /на снимката/, съобщават руските агенции.

Мъртвата жена е открита в началото на седмицата в парк „Бицевски“, където отговорният за над 49 убийства мъж действал. В периода 2001 – 2006 година той е действал на територията на руската столица.

Новата жертва е на около 20 години и едното й ухо е отрязано, скалпирана е и има рани в областта на шията. Според непотвърдена официално информация, в джоба на дрехата на обезобразената жена е открит лист с името на убиеца, написано на него.

Новото убийство се случва само месец, след като тялото на друго момиче е открито от разследващите в същия парк. Именно затова и полицията се съмнява за сериен убиец, имитиращ Пичушкин, действащ на територията на Москва.

Самият Александър Пичушкин в момента излежава доживотна присъда в затвор със специален режим поради жестокостта и безпричинността за нападенията му. Той беше задържан на 15 юни 2006 година, малко след последното си убийство и е изправен пред съда, за да отговаря само за част от престъпленията си, тъй като за другите няма доказателства. Той е известен с прозвището “Бицевския маниак” и с това, че примамвал жертвите си с бутилка водка, след което ги убивал жестоко в парк “Бицевски”.

Към момента няма информация за самоличността на жертвата и мотивите за убийството.

Полицията в Москва издирва опасен сериен убиец

Прочети цялата