База Данни Картини

Какво още трябва да може презервативът?

5159794664_fbef1c0acc_z

7165634754_8913f847b6_z

В несекващите си опити да разнообразят половия си живот, хората прилагат различни методи. Пози, движения,аромати, дрехи… Чрез всички тях се цели страстта между двама души да се разгори максимално. Не са пренебрегнати и кондомите, които първоначално имат чисто практично приложение. С времето обаче те добиват статута на незаменим помощник в борбата срещу рутината в леглото. Въпреки, че все още презервативите имат много противници, не са малко и техните истински “фенове”. В най-различна цветова гама, аромат, в наши дни презервативите предлагат и звук-не скърцане, а музика! През 2010 изобретателен украински учен създаде музикален кондом и наистина изненада света. Той е снабден със специални сензори, които реагират по време на акта и пускат музика, а нейната сила е в пряка зависимост от страстта на партньорите.

5159794664_fbef1c0acc_z

Според създателя му иновативния контрацептив е напълно безопасен, надежден и много издържлив, а цената му е само малко по-висока от тази на “мълчаливите” презервативи.
Засега звука не е особено добър, но Григорий Чаусовский е обещал да работи в тази насока и да ни изненада в близко бъдеще.

Това не се е сторило достатъчно убедително на Бил Гейтс, защото в началото на тази година той предложи $100 000 първоначално финансиране и още $1 млн. впоследствие за този, който проектира “следващо поколение презервативи”…

Оригиналната статия: Какво още трябва да може презервативът?Sexnovini.com.

Прочети цялата