База Данни Картини

Марчело Джотолов заплашвал данъчна служителка

Марчело Джотолов

Данъчна служителка се оплака пред съда, че подсъдмият по делото Октопод – Марчело Джотолов, я е заплашвал. Припомняме, че Джотолов е подсъдим заедно с Алексей Петров – Трактора в мащабно дело за организирана група за рекет.

Жената е една от свидетелите срещу членовете на организирана престъпна група, заловена при акция „Октопод“. До момента тя е давала свидетелски показания три пъти.

Според думите й, когато през 2010 година тя и нейни колеги правели ревизия на формата на Марчело Джотолов – „Ин-80“, установявайки, че собственикът харчи по-голяма сума, отколкото печели.

В началото на 2011 година подсъдимият по „Октопод“ получил два акта за нарушения. Той започнал да буйства и обявил, че проверката е направена по поръчка. Тогава предупредил служителката Ани Павлова да внимава много какво прави, защото все пак имала семейство.

След това Джотолов заявил, че ще подаде съдебни искове срещу служителите на НАП-Костинброд, тъй като смятал, че манипулират резултатите от проверката.

На съдебното заседание вчера подсъдимият отрече да я е заплашвал повече. След заседанието мъжът обяви намерението си да се върне към стария си бизнес – събиране на задължения.

На съдебното заседание вчера Алексей Петров помоли съда да бъде отменена забраната му за излизане в чужбина, тъй като имал бизнес дела за уреждане.

Снимка: Политика.бг

Марчело Джотолов заплашвал данъчна служителка

Прочети цялата