База Данни Картини

Какво все пак искат жените в секса?

4099327705_753e4c8658_z

4099327705_753e4c8658_z

Няма един или два отговора на този въпрос, нито дори десетки…В тази статия обаче ще разгледаме златните  стъпала към разгадаването на съкровените женски желания.

1. Австралийският изследовател на секса д-р Жулиета Ричтерс е автор на книгата „Какво правиш там отдолу“. Тя е анкетирала повече от 19 000 човека, за да отговори на най-задаваните въпроси. Едно от нейните заключения е, че “Повечето млади жени искат техните партньори да използват ръцете и устата си повече“. Всъщност едва една на всеки пет жени от анкетираните споделят, че последният им оргазъм е в следствие на проникването на мъжа в нея.

Според нейното проучване повече от 90% от жените успяват да достигнат до оргазъм, когато техните пюртньори използватсамо орална и ръчна стимулация преди секс.

В същото време 52% от анкетираните дами карат мъжете да спират да ги стимулират допълнително по време на любовната игра, не защото не им е приятно, а защото се страхуват, че тя ще им отнеме твърде много време.

В  този случай просто кажете на своята партньорка, че да я гледате как се извива и стене под Вас  Ви носи същото удоволствие, каквото и на нея. Това ще я поласкае, и със сигурност ще я накара да се почувства добре!

2. Според сексолога Беверли Уипъл „„подготовка“ и „първоначална любовна игра“ са ужасни думи, защото това предполага, че тя води към нещо по-важно“. За прелюдията към същинския полов акт трябва да се мисли като за нещо забавно, като начин да се насладите един на друг, а не само като стъпка от плана. Отпуснете се!

Три от всеки пет анкетирани жени казват, че са постигнали последния си оргазъм по време на любовната игра, а не по време на същинския сексуален акт. Нещо повече, най-честите оплаквания на дамите от партньора са свързани с липсата на сексуално творчество и оригиналност. Какво още ви трябва, скъпи господа, за да разберете ползата от играта? :)

3. Изследване на института в Кинси сочи,  че както мъжете, така и жените се съгласяват, че секса без презерватив ги кара да се чувстват удовлетворени. В същото време обаче дамите изпитват по-голямо удоволствие се постига именно при употребата на кондоми. Защо ли? Съвсем просто! Когато дамите не се тревожат за евентуална нежелана бременност или полово предавана болест, те се отпускат и забавляват повече.

3659099725_d1e139ae1a_z

4. Сексолога д-р Блок споделя една малка тайна, която мъжете често пропускат: „Когато жените искат от мъжа да бъде нежен, това е код, чрез който те ви казват да бъдете по-чувствителен към нейните сигнали“. Наблюдавайте. Слушайте. Партньорката Ви стене? Прекрасно! Продължавайте в същия дух. По всичко личи,че сте уцелили движението/мястото и ще съберете точки, ако се концентрирате там. Не прекалено дълго, но достатъчно  да замаете своята дама.

5. Проведено е едно любопитно изследване, чийто автор е Герт Холстидж- председател на центъра за уронеурология в университета в Гьоринген, Холандия. „В началото на нашите проучвания само 50% от жените бяха в състояние да достигнат до оргазъм. Ние разбрахме защо жените са се чувствали некомфортно! причината беше, че просто им е било студено на краката. Дадохме им чорапи, след което 80% от тях достигнаха до оргазъм!“. Обяснението и тук е елементарно- амигдалата и пре-фронталния кортекс в зоната на мозъка са отговорни за безпокойството и страха. “Там се произвеждат сигналите за опасност, но тяхното влияние силно намалява по време на оргазъм. Приятната обстановка включва стайна температура, топли крака и е важна част от създаването на чувство за безопасност, сигурност, удобство“.

В заключение е важно да споменем, че не всеки път дамите стигат до края. Всъщност самите те не очакват това. Липсата на оргазъм притеснява мъжете и ги кара да се съмняват в способностите си на любовния фронт, но истината е, че няма проблем жената да е изпитала огромно удоволствие от секса и все пак да не е свършила.  Доверете се най-вече на инстинктите си и вложете максимално количество страст!

 

Оригиналната статия: Какво все пак искат жените в секса?Sexnovini.com.

Прочети цялата