База Данни Картини

Как да поправите нейните грешки в леглото

7019942321_b3b3febb98_c

7019942321_b3b3febb98_c

Всеки греши, това е факт. Хората са различни и няма блестяща формула за перфектен секс,  която да работи еднакво при всички. Стъпка напред към перфектния полов акт е това да разговаряте с половинката си и да бъдете наясно какво ѝ харесва и какво не. В най-горещия момент обаче няма време за дискусии, затова ще Ви предложим моментални мерки при най-честите нейни грешки по време на секс и начините за справяне с тях.

1. Тя е отгоре: популярна и много любима поза на мъжете. Понякога обаче може да доведе до болка и дискомфорт, например ако момичето е застанало по странен начин над Вас или се движи прекалено бързо. Най-доброто, което можете да направите в този случай, е да хванеш бедрата ѝ и да се опитате да направлявате движенията както за Вас е най-приятно.  Също можете да придърпате партньорката си напред, за да се подобри ъгъла, под който влиза пенисът. Лесен и деликатен начин да се справите със ситуацията без да разваляте момента. Жените като цяло обичат да усещат бедрата си хванати, стига да не е прекалено силно.

2. Орален секс: нищо по-приятно, стига да не включва зъби. Когато се разгорещи, дамата може да стигне и до по-груби неща, а на толкова деликатно място това може да е много неприятно. Ако усетите, че партньорката хапе или засмуква прекалено силно, трябва деликатно да го кажете. Окуражете я, кажете ѝ колко хубаво се чувствате (дори това да не е съвсем истина) и предложете други техники. Обяснете какво бихте искали да последва.

3. Ръчна: като всяка техника, и ръчната стимулация доставя страхотно удоволствие. Лесно обаче може да се превърне и в болезнено изживяване, ако партньорката се увлече. В такъв случай обгърнете нейната ръка с Вашата и я направлявайте. Променете темпото, целунете своята дама и бъдете сигурен, че тя повече няма да сбърка!

4. Неравенство в усилията: случва се мъжа да дава всичко от себе си, а дамата да е по-скоро безучастна. Хубавият секс  разгорещява повече от всичко друго , а студенината е ясен сигнал, че нещо не е както трябва. Попитайте своята дама какво усеща, за какво мисли. Възможно е да има лош или недостатъчен опит в леглото, или да изпитва болка, страх, срам- каквото и да е, партньора трябва да знае.  А след като изясните какво не е наред ще можете и лесно да се справите със проблема. В случай, че на нея ѝ харесва секса, но не отвръща със същата страст, помолете я да направи нещо конкретно, което ще Ви достави удоволствие. От полза би било да поставите нежно ръцете ѝ там, където бихте искали да бъдат, сменете позата и всичко би трябвало да бъде наред!

4098227916_efb621bc5c_z

5. Целувки: също приятна част от любовта. Има хора, които могат САМО да се целуват, часове наред. Не при всички двойки обаче целуването е толкова добро. Това е нещо, което с времето лесно се изглажда. Целувайте по-нежно дамата си, ако тя е твърде агресивна, и ѝ покажете под формата на игра какво харесвате най-много…

6. Масаж: партньорката има голямо желание, но просто не се получава. Липса на опит, знания, или и двете могат да превърнат масажа  най-малкото в отегчителен. Независимо дали става въпрос за еротичен или обикновен релаксиращ масаж, ако жената се затруднява с намирането на верните движения,  помогнете ѝ! Помолете я да извършва някакво определено движение или техника, която Ви харесва, и отвърнете със същото върху нея. Ще забележите, че много скоро може и Вас да ви учат :)

7. Комуникация: тя е в основата на всичко. Колкото и близък да чувствате човека до себе си няма как да се поставите в неговото тяло и да знаете какво точно да направите във всеки един момент. Тук на помощ идва вербалната комуникация, чрез която конкретно да се осведомите за евентуалните проблеми помежду ви и да споделите с партньорката си своите собствени желания.

Оригиналната статия: Как да поправите нейните грешки в леглотоSexnovini.com.

Прочети цялата