База Данни Картини

Съпругата или любовницата – коя е по-красива?

1

1

Дами, в никакъв случай не бива да губите самочувствие, ако откриете, че половинката Ви изневерява с друга.

Не мислете непременно, че тя е по-добра от Вас в нещо или е по-красива. Британско проучване разби този мит на парченца. Ново проучване доказа, че мъжете често предпочитат по-грозни жени от съпругите си за изневяра.

4 000 от потребителите на сайт за извънбрачни връзки са участвали в изследването относно дали законните съпруги или любовниците им са по-красиви. Повечето от тях отговарят, че съпругите им са по-красиви и дори имат и други предимства пред любовниците.

Според проучването само 30% от отговорилите са заявили, че предпочитат по-млади любовници. По-малко от 25% от запитаните са заявили, че любовницата изглежда по-добре от законната им половинка и е по-забавна от нея.

Логично, стигаме до въпроса:

Защо изневеряват мъжете?

Оказва се, че любовниците обикновено са по-страстни, по-загрижени, изслушват ги и им отделят внимание, което ги кара да се чувстват специални.

Жените от проучването са заявили, че любовниците им изглеждат по-добре от съпруга им. Жените се оказват по-повърхностни в избора на любовник, отколкото сме смятали. Въпреки това отделят голямо внимание и на емоциите в любовната афера.

Близо 90% от запитаните дами заявяват, че любовникът им ги оценява повече от съпруга им.

Оригиналната статия: Съпругата или любовницата – коя е по-красива?Sexnovini.com.

Прочети цялата