База Данни Картини

Какво искат мъжете да знаете за секса?

2956261756_2f204829f9_b

 2956261756_2f204829f9_b

Обикновено смятаме, че обществото е по-запознато със задоволяването на мъжете, отколкото с това на жените, но определено има много дами, които никак не са наясно какво искат мъжете и дори не мислят за това, защото смятат, че щом са получили оргазъм силните им половинки са щастливи. Дами, запознайте се с няколко неща, които партньорът Ви би бил щастлив да знаете.

Силният пол обича да бъде хвален

Както жените се чувстват по-уверени, когато ги поощрят или чуват одобрителните стенания на партньора си, така и мъжете имат нужда от похвали, които значително подхранват егото и самочувствието им.

В секса те могат да се притесняват за размера на пениса си, колко добри са, как изглеждат… Общо взето почти всичко, за което се притесняват и нежните половинки. Подхранете самочувствието му с похвали още преди да пристъпите към секс.

Прекалената интимност плаши силния пол

Нужно е да убедите мъжа до себе си, че няма проблем да покаже чувствата си. След навлизане в училищна възраст обществото налага ограничения на изразяването на емоциите на мъжете и те започват да стават по-студени отколкото всъщност са.

За това им е нужна подходяща обстановка, за да изразят това, което чувстват. Не ги притискайте прекалено, защото ще се изплашат.

Секс заради самия секс…

Докато за повечето жени сексът трябва да бъде акт на невероятна близост и доверие, при мъжете става въпрос за секс заради самия секс. Понякога те имат нужда да не се отдават на нежни ласки и да изразят природните си инстинкти като обладаят дамата си спонтанно и без много увъртане.

Хубаво е както те угаждат на жените, да срещнат същото отсреща.

Не само пенисът има нужда от ласки

Както при нежния пол, така и при силния, единственото чувствително място не е между краката. Старайте се да го възбудите като се заигравате с различни части от тялото му, а не само с пениса. Така и Вие ще се насладите на това, което го карате да чувствате.

Оригиналната статия: Какво искат мъжете да знаете за секса?Sexnovini.com.

Прочети цялата