База Данни Картини

Сексуалните фантазии на мъжете

1

1

Сексуалните фантазии на мъжете, могат да се крият назад във времето, в тяхното детство или в тийнейджърските години. На база на психологически теории и изледвания, учените се опитват да разкрията повече за мъжкия характер на база на въображението им.

Фантазиите с жени, който доминират се пораждат в мъжете, които са били най-малкото момче в къщи заобиколено от каки, или вследствие на факта, че майка му е била по-силния от двамата родители. След цял, живот взимане на пример от жени, е нормално да мечтае за такива жени в леглото и извън него.

Фантазиите с модели и красиви актриси пък, разкрива вашата нарцистична персона. Вие по-скоро гледате на тях като трофеи, а не като човешки същества.

Мъжете, които мечтаят за порно актриса или стриптизьорка, са по-егоистични. Винаги мислят за собственото си удоволствие, заради това търсят жена, която да се погрижи наистина добре за тях.

Повечето представители на мъжкия пол, си представят тройка, която включва две жени, но има и такива, които фантазират за двама мъже. Тази фантазия, според учените е свързана с проблем с отпускането, надявайки се появата на другия мъж да превърне приятелката му в тигрица и така да свали собствените си задръжки.

Сексът с непозната е мечта за мъже, които гледат на секса като на спорт. Сексът с непозната е чудесен начин да се позабавляват без ангажименти. Представителите на тази част от мъжете, са спонтанни и страстни, но много бързо хубят интерес.

Мъж, който се стреми да предизвика общественото мнение и да изрази протеста си срещу консервативното мислене, пък фантазира за секс на публично място.

Оригиналната статия: Сексуалните фантазии на мъжетеSexnovini.com.

Прочети цялата