База Данни Картини

11% правят секс докато шофират

lips

lips

Анкета, направена от Harris Interactive сред 1832 души, показва, че въпреки постоянно напомняне за рисковете от разсейването зад волана, американците се хранят, флиртуват, правят секс и дори четат книги, докато шофират.

За сексуални занимания по време на шофиране признават 11 процента от анкетираните, като предсказуемо три пъти повече мъже, отколкото жени – 17 срещу 5 процента. Най-склонни към сексуални изпълнения докато шофират са хората между 35 и 44 години, следвани от тези на възраст между 18 и 34 години.

Кои други всекидневни занимания пренасят най-често в автомобила си американците? Около 19 процента споделят, че са се хранили и са използвали нож, вилица или лъжица, докато шофират, 10 процента от жените не крият, че се гримират в движение, а 9 процента от участниците в допитването казват, че флиртуват с водачи на МПС от противоположния пол. Четири процента от анкетираните споделят, че им се е случвало да четат книги зад волана, допълва БТА.

На въпрос какво биха правили, докато управляват автомобила си и никой не ги гледа, девет процента отговарят, че биха шофирали голи, 15 процента – че биха правили секс, 30 процента – че биха си ровили в носа и 54 процента – че биха пели.

Оригиналната статия: 11% правят секс докато шофиратSexnovini.com.

Прочети цялата