База Данни Картини

Видео: Какво биха направили жените за пари?

9194175787_1ec8f65cc1_c

9194175787_1ec8f65cc1_c

Ако се смятате за порядъчна и силна жена, която няма нужда от това мъже да контролират живота й, помислете бихте ли се поддали на провокация срещу определена сума?

Свикнали сме да приемаме момичетата, които правят секс и други неща само заради лъскавите дрънкулки, с които ги обсипват по-богати чичковци като леки. Обикновено на тях не се гледа с добро око от обществото, защото продават себе си срещу вещи и ценности вместо да изградят бъдещето си сами.

За никого не е тайна, че външният вид е определящ в много сфери – от личния до професионалния живот. Чрез него и сексуалното привличане жените контролират мъжете в продължение на векове. И така ги печелят, за да им купуват скъпи дрехи, обувки, техника и коли.

От една страна, този начин на живот е изключително празен, макар и скъп. Обръща се повече внимание на вещите и външния вид, отколкото на хората и същността им. От друга страна обаче не всяка дама може да си спечели платежоспособен партньор, способен да задоволи всяка нейна прищявка и за това се изискват специални умения.

Въпреки това не всички жени са продажни и тук възниква основателният въпрос: „Какво биха направили жените за пари?“

Преди да гледате видеото, помислете как бихте реагирали в следната ситуация:

На вратата на млада двойка се позвънило. Отворила привлекателната съпруга, само по халат за баня. Пред вратата стоял приятел на съпруга й, който я погледнал и й отправил неустоимо предложение.
Поискал да й даде 100 долара, ако си покаже едната гърда. Без да му мисли много, жената се огледала за съпруга си и дръпнала халата.
Мъжът бил впечатлен от гледката и й предложил още толкова, ако покаже и другата си гърда. Какво толкова, помислила си тя и отново се разголила. Прибрала щастливо парите и дори забравила да попита мъжа какво иска.
След като съпругът й я попитал какво е станало, тя му отвърнала, че посещението било от негов приятел.
-Супер, отвърнал той. Сигурно е искал да ми върне 200-те долара, които му заех вчера…

Оригиналната статия: Видео: Какво биха направили жените за пари?Sexnovini.com.

Прочети цялата