База Данни Картини

Николай Бареков: „Бойко Борисов е поръчал убийството ми!“

Бареков

Бившият собственик на TV7 и лидер на ПП „България без цензура“ – Николай Бареков, обяви пред ИА „Блиц“ че бившият премиер Бойко Борисов и Румен Николов-Пашата са поръчали убийството му.

Бареков твърди, че сигналът е достигнал до него от достоверни и сериозни източници. Според него Борисов се е решил на тази мярка, след като е разбрал, че няма как да го отстрани по политически път.

Николай Бареков твърди, че има информация, че по времето, когато е бил главен секретар на МВР бившият премиер е действал по същия начин. Групировката, към която се обръщал за изпълнение на мокри поръчки не е заловена и няма много информация за нея към настоящите момент.

Именно това е провокирало Бареков да даде гласност на сигнала. Той добавя, че все още обмисля към кого да се обърне за помощ по случая и как да потърси държавна закрила.

Журналистът заяви, че след като сигналът е стигнал лично до него, няма как МВР и прокуратурата да не са наясно със замисленото. Той смята да засили охраната си. Посъветвали са го и да се движи с брониран джип, но няма как да си го позволи.

Бареков изтъкна, че подобна мярка изисква голяма сума пари и изключително стриктна организация, която той не би могъл да плати.

Материалът е публикуван в секция “Криминални новини”

Николай Бареков: „Бойко Борисов е поръчал убийството ми!“

Прочети цялата