База Данни Картини

Първи симптоми на влюбването

8418960557_e2df9c04e0_c

8418960557_e2df9c04e0_c

Като всяка друга болест, и любовта си има симптоми, които Ви правят по-различни от останалите. Не е заразна, но за сметка на това е много приятна и ваксина за нея просто няма, така че си пригответе пакет с носни кърпички и албум с романтични снимки. Ако Ви провърви, ще сте щастливи, а ако не – ще страдате малко, след което ще си намерите нов любим човек.

Научно доказано е, че емоцията, която изпитваме докато сме влюбени е подобна на стреса. Когато видите Човека, сърцето започва да бие по-ускорено и често се наблюдават признаци на непохватност.

Както при стреса, реакцията се отразява на цялото Ви тяло, въпреки че я преживявате само вътрешно. Повечето Ви органи също изпитват промени вследствие на ускорения пулс.

Отделя се по-голямо количество адреналин, изчервявате се и ставате леко неадекватни.

Изчервяването е причинено основно от стрес, притеснение и сексуална възбуда. При наличието на обект, от който сме привлечени, и трите са налице. Подобреното кръвообръщение обаче може да ни докара доста притеснителни ситуации, тъй като е доста издайническо на външен вид.

Ако дланите Ви са потни, това също издава подобни пристрастия. В следствие на ускорения пулс, температурата се повишава, предизвиквайки потене, което Ви издава още повече.

Като за капак, гласът Ви търпи промени, лесно забележими, ако човекът комуникира с Вас по-често. Обикновено при наличието на обект на желанията, жените говорят с по-висок тон, а мъжете – с по-нисък.

Оригиналната статия: Първи симптоми на влюбванетоSexnovini.com.

Прочети цялата