База Данни Картини

Обвиниха шефа на „Титан“ за боя над дъщерята на Фатик

t

Собственикът на сметосъбиращата фирма „Титан“ и бивш собственик на ФК ЦСКА – Димитър Борисов, вече е с повдигано обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на дъщерята на покойния Филип Найденов-Фатик.

Това беше съобщено от говорителя на Софийската районна прокуратура – Петър Белчев. Мярката за неотклонение, наложена на Борисов е „подписка“.

Според обвиненията, той е нанесъл лека теледна повреда на 16-годишната Адрияна Тюркмен по хулигански подбуди. Инцидентът станал в нощта между 26 и 27-ми август в заведение „PM“ в столицата.

Докато Адрияна отивала към тоалетната на заведението заедно с шофьора си и своя 18-годишна приятелка, Димитър Борисов излизал от там. Докато се разминавали, той без видима причина ударил шамар на момичето и разкървавил носа й.

После излязъл и си тръгнал. Според адвоката на обвинения, той не е удрял дъщерята на Фатик. Мъжът коментира пред „Труд“, че я е видял да взима наркотици в тоалетната на заведението, питал я какво прави, а тя го обидила.

После клиентът му блъснал вратата и Адрияна сама се ударила в нея. Преди Борисов твърдеше, че във въпросната вечер изобщо не се е намирал в това заведение, пише още изданието.

Наказанието, което очаква Борисов е до 1 година лишаване от свобода. Обвинението обаче трябва да издържи пред съда и да бъдат представени доказателства.

Според медицинското свидетелство, Адрияна е получила разкъсване и оток на устната.

Материалът е публикуван в секция „Криминални новини“

Обвиниха шефа на „Титан“ за боя над дъщерята на Фатик

Прочети цялата