База Данни Картини

Богьовеца води Венцислав Стефанов при сина му

Ивайло Симеонов, Иво Богьовеца

Ивайло Симеонов – Богьовеца, заловен заедно с „Килърите“ 5, организирана престъпна група с водач Йосиф Йосифов-Йоско, иска да се разбере, че няма общо с отвличането на сина на Венци Стефанов.

Мъжът в подозиран, че през 2004 година е отвлякъл сина на президента на ФК „Славия“ – Димитър Стефанов. Той изчезва на 6 април 2004 година от „Цариградско шосе“. Въпреки че баща му плаща 1 000 000 лева откуп на похитителите, повече не го вижда.

Според непотвърдена информация, самият Симеонов направил самопризнания пред разследващите, които по-късно оттгелил.

В момента Богьовеца е готов да сключи сделка с президента на ФК „Славия“ като му разкрие информация къде е заровено тялото на сина му, пише „Шоу“. Симеонов знаел за отвличането, но не участвал в него. Мъжът твърди, че младежът е мъртъв, но тъй като тялото му не е открито до ден днешен, няма доказателства от кого е извърштено престъплението.

През годините периочдично се появяваше различна информация относно местонахождението на Димитър Стефанов. Издания твърдяха, че е бил засичан в ЮАР и други страни и живее под чужда самоличност. До момента обаче няма сигурна версия каква е съдбата му.

Повече за връзката на Богьовеца с изчезването на сина на Стефанов, четете тук.

Богьовеца води Венцислав Стефанов при сина му

Прочети цялата