База Данни Картини

Няколко начина да получите невероятен оргазъм

lick

lick

Оргазмът е висша форма на физическо и психическо удоволствие, а ако бъде доставен не от секс-играчка или от собствената Ви ръка, се изкачва на върха на класацията с най-приятните неща на света.

Обикновено мъжете по-лесно достигат до кулминацията, а някои от тях изобщо забравят половинките си, карайки ги да се чувстват пренебрегнати. Изключително голям процент от женската част от населението твърди, че никога не е изпитвала оргазъм по време на секс. А това в важно…

Ще Ви дадем няколко насоки, в случай, че спадате именно към тази част.

На първо място, отпуснете се!

Момичета, няма как да мислите за маникюра си и да изпитате оргазъм. За да стигнете до кулминативния момента, би трябвало максимално да се отпуснете, така че той да дойде естествено.

Изследвайте тялото си

Тялото Ви не е повод за срам, независимо колко сте пълна, слаба и т.н. Ако Вие не разберете какво Ви харесва най-много, няма кой да го направи вместо Вас. Така по-лесно можете да давате напътствия на партньора си по пътя към постигането на върховното удоволствие.

Упражненията на Кегел

Въпросните упражнения са съставени от доктор Кегел за жени след раждане, но изпълняват перфектна функция за укрепване на интимната мускулатура. Представляват свиване и отпускане на влагалищните мускули при определен интензитет. След като се упражнявате известно време, ще видите че има резултат.

Бъдете уверени

Увереност, увереност, увереност, момичета! Това е основата на перфектното секс-изживяване. Няма смисъл партньорът Ви да Ви очаква с нетърпение, а Вие да разсъждавате над факта как изглеждате в розово. Просто се научете да се хвърляте с главата напред към секс-предизвикателствата и ще видите колко по-приятно е чувството.

Упех!

Оригиналната статия: Няколко начина да получите невероятен оргазъмSexnovini.com.

Прочети цялата