База Данни Картини

Няколко признака, че сте секси мацка

7248979134_5e535db74a_c

7248979134_5e535db74a_c

Смятаме, че от живота сте научили, че за да си секси не е нужно да имаш единствено външност. Като пример ще дадем Мерилин Монро, която няма перфектно плоско коремче, нито е една от най-интелигентните жени, но въпреки това е секссимвол и до днес.

Най-важна за сексапила е вътрешната увереност, която привлича мъжете като магнит. Секси е състояние на духа. Вие сте секси мацка, ако:

Не сте мъжемразка

Может да приемете мъжете като нормални събеседници, които не Ви дразнят и мислите Ви не препускат непрекъснато към това с какво да ги ударите заради начина им на изразяване. Подхождате към другия пол с интерес и не се срамувате да говорите с представителите му.

Цените себе си

Ако сама не оценявате себе си и не се уважавате, няма как някой друг да го направи на Ваше място. Секси мацките винаги се държат на ниво и не се съмняват в красотата си, защото знаят че са неустоими.

Горда сте

Не позволявате на другите да Ви насаждат комплекси за малоценност и не страдате от такива. Най-голямо впечатление на мъжете прави способността Ви да успявате да излизате от всякакви ситуации с достойнство.

Обичате секса

Секси мацките си падат по секса, защото обичат удоволствията. Не се притесняват да говорят открито за него, защото той е нормална част от живота.

Снимка: Flickr/  stilettobootlover_83

Оригиналната статия: Няколко признака, че сте секси мацкаSexnovini.com.

Прочети цялата