База Данни Картини, Изкуство и Общество

Момче обвинява майка си в убийството на баща му

Стюард Бейкън заедно с двете си сестри.

33-годишен мъж разкри, че майка му е организирала жестокото убийство на баща му с помощта на малкия му брат, пише Дейли мейл.

Найджъл Бейкън е бил наръган шест пъти пред своята къща в Клъмбер Парк Нотингамшър на 26 ноември 2008 г.

Сюзън Бейкън, сега на 59 години, се е обадила в Спешна помощ, за да повика линейка, но  когато медиците пристигнали, те установили, че Съзън въобще не се интересува, дали нейния 50-годишен съпруг ще оживее. Тя спокойно си пушила цигари, докато той се борил за живота си.

Впоследствие се оказва, че майката, заедно с по-малкия си син заедно за организирали убийството.

Синът на Найджъл, Стюард, който тогава не поддържал връзка със семейството, изпаднал в шок, когато научил какво се е случило. Той разкри в предаването „Най-мрачните табута на Великобритания“: „Да те убие собственото ти семейство. Няма нищо по-гадно от това“. „Когато полицията ми се обади, за да ми каже какво се е случило, не знаех какво първо да си помисля. Знаех, че семейството ми е странно, и че сме различни, но не мислех, че може да се стигне до тук“, казва още той.

Въпреки жестокото убийство, Стюард съчувства на майка си. „Винаги ще я обичам, защото тя е моята майка, но също я мразя и това никога няма да се промени“, поясни той.

През 2009 г. в съда стана ясно, че Сюзан е планирала убийството с Майкъл, за да се докопа до имота на Найджъл на стойност 350 000 британски лири.

Момче обвинява майка си в убийството на баща му

Прочети цялата