База Данни Картини

Самоуби се мъж, твърдят, че разкрил страшна тайна

8

Стефан Мирчев, на 63 години се е самоубил в собствения си дом в казанлъшкото село Шейново. Трупът бил открит от съпругата му в сряда сутринта в една от стаите на семейната къща., пише „Стандарт“, цитиран от „Блиц“.

Охранителят в частна фирма използвал, че е сам вкъщи, и се прострелял смъртоносно със собствения си пистолет, който е притежавал законно. Мирчев кандидатствал като охранител преди няколко месеца, защото не му стигал трудов стаж. Според близките му смятал догодина да се пенсионира.

„Стефан беше изключително уважаван човек, цялото село е в шок от смъртта, никой не си е и помислял, че може да сложи край на живота си“, каза покрусен кметът на Шейново Николай Терзиев. Фамилията му нямала финансови затрудения. Нямало информация да е вземал кредити или заеми. Напротив, според негови приятели още от времето, когато му вървял бизнесът, самият Стефан е раздавал наляво и надясно заеми на закъсали хора и някои дори още му били длъжници.

Стефан и жена му смятани за пример на здраво и задружно семейство. Според зетът му и други селяни, Стефан е научил някаква страшна тайна.

Четете още:

Намериха труп на жена с увързани крака в изравнителя на ВЕЦ „Асеница”

Осъдиха доживот двойният убиец от „Соло”

Самоуби се мъж, твърдят, че разкрил страшна тайна

Прочети цялата