Без категория

Три обекта от Габровско в програмата на Правителството за 2014 г.

© Copyright 2013 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2013 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Три обекта, на територията на област Габрово, са включени в програмата за развитие на Кабинета Орешарски за следващата година. Новината официално съобщи по време на последната си пресконференция за календарната 2013 година народният представител от Коалиция за България Йордан Стойков.

От казаното от депутата пред медиите стана ясно, че надстройката на стената на язовир “Христо Смирненски” фигурира за надграждане в програмата на регионалното министерство, финансиране от оперативната програма “Транспорт и транспортна инфраструктура 2014 – 2020″ за тунела под Шипка ще има и ще бъдат финансирани дейностите за рехабилитация на пътя между Габрово и Трявна.

Йордан Стойков сподели още пред местните журналисти, че остава доволен, отчитайки неоснователността на притесненията, които се породиха сред габровци за това, че е възможно Обходът на Поповци и бул. “Трети март” в Габрово да не бъдат завършени. “Мисля, че времето и действията на българското правителство отговориха на тези страхове”, заяви категорично социалистът.

Относно работата на Народното събрание, депутатът от левицата коментира, че се влиза в движение към много сериозен ангажимент, а именно гласуването на нов изборен кодекс, призван да осигури провеждането на честни избори.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата