База Данни Картини

Два мощни взрива разтърсиха столицата!

policai-do-kola

Работата по случая продължава

Преди минути столицата бе разтърсена от два мощни взрива в баровския квартал „Лозенец“. Първата ескплозия е проехтяла около 15,15 часа, а следващата с около 20 минути по-късно. И двата инцидента са станали в близост до улица „Галачица“. Районът е отцепен. Засилено е полицейското присъствие. Органите на реда предупреждават гражданите да не напускат домовете си и да не стоят по балконите.

Преустановено е движението на моторни превозни средства в района. Не се допускат и пешеходци. Служители на звеното, занимаваща се с обезвреждането на взривни устройства в момента се намират в сградата на Физическия факултет. Предполага се, че взривното устройство е било поставено там. Една от версията, по която се работи е избухването на бомба, която е била поставена в изоставен куфар в района, пише „ПИК“.

Както вече съобщихме, позовавайки се на информация от електронното издание на медията, в столицата са били засечени три подозрителни лица, за които полицията предполага, че подготвят атентат.

Два мощни взрива разтърсиха столицата!

Районът е отцепен

Лицата са европейски граждани. Те са били следени в продължение на няколко дни от ченгетата. В медийното пространство тръгна слух, че се подготвя кървав атентат в столицата в дните около Коледа.

 

Към оригиналната статия

Два мощни взрива разтърсиха столицата!

Прочети цялата