База Данни Картини

Нестихваща мъка! Емил намери смъртта си след годеж на Коледа!

emil-pochina-na-patq-300x166

Младеж беше премазан на пътя

Младо момче издъхна малко след като пострада в тежка катастрофа на пътя. Инцидентът е станал в 4:00 часа тази сутрин близо до Разлог. Лек автомобил е прегазил Емил Комарев на пешеходна пътека в село Бачево. Подаден е сигнал на телефон 112.

На посоченият адрес са пристигнали медици и екип на полицията в областта. Емил е незабавно откаран в клиника в Разлог в изключително тежко състояние. Въпреки усилията на лекари, раненият е издъхнал близо два часа по-късно.

Нестихваща мъка! Емил намери смъртта си след годеж на Коледа!

Снимката е илюстративна

Около 6:00 часа сутринта пациента е починал в болничното легло. Той е получил множество наранявания по цялото тяло. След направено разследване става ясно, че Емил се е връщал от годеж. Негови приятели празнували в Коледната вечер двоен празник.

Младежът е прекалил с алкохола и тръгнал да се прибира пеша към дома си. Той е клекнал на пешеходната пътека, намираща се в тъмен участък и ненадейно отгоре му е минал автомобил с марката „Мерцедес”. Шофьорът на превозното средство също е млад мъж, на 26 години.

Поради гъста мъгла той не е успял да види пресичащия гражданин и е минал отгоре му. Полицията е съобщила трагичната вест на близките на Емил. Те са съкрушени от огромната загуба, пишат от Struma.com.

Към оригиналната статия

Нестихваща мъка! Емил намери смъртта си след годеж на Коледа!

Прочети цялата