База Данни Картини

От упор: Застреляха мъж в заведение!

strelba1

Случилото се е като на кино, за жалост с фатален край!

Няколко припламвания. Но не от коледни свещички или лампички, а от огнестрелно оръжие. В заведение. В нощен клуб в столицата на Великобритания – Лондон. Посетителите в ресторанта не са много, но не са и малко в този час на нощта. Според очевидци на случилото се доста след полунощ в нощния клуб нахлули трима маскирани. Те се огледали първоначално, след което забелязали мъж, който си пиел питието сам на една от масите в кръчмата.

От упор: Застреляха мъж в заведение!Той дори не ги и погледнал. Барманът описва простреляния като спокоен, дори малко отнесен. Той идвал от време-навреме в заведението, отсядал почти на една и съща маса, обръщал няколко питиета и си тръгвал. Почти винаги пристигал сам и си тръгвал сам-самичък. Един път излязъл от клуба придружен от засукана блондинка.

Мъжете в черно извадили няколко автоматични пистолета и произвели стрелба по самотния мъж. Той изпуснал питието си и се претърколил до масата. След това нападателите бързо се изнесли от заведението. Никой не успял да установи кои са те и откъде са се появили изведнъж. Простреляният млад мъж бил откаран по спешност в болница. Той бил приет в изключително тежко състояние. Раните по тялото му се оказали много и лекарите не успели да го спасят. Мъжът е починал.

Убийците не са заловени. Полицаите работят по няколко версии. Едната е за разчистване на конкуренцията за подземен бизнес, другата за любовна драма, третата – заради неизплатени дългове.

Към оригиналната статия

От упор: Застреляха мъж в заведение!

Прочети цялата