База Данни Картини

Брутално! Мъж изби семейството си навръх Нова година!

policiq-sinq-lenta

Жестоко убийство

Потресаваща трагедия беляза новогодишната нощ. Мъж на 57 години уби семейството си. Драмата се разиграла в италианско градче, намиращо се край Торино. 57-годишният Даниеле Гаратини ликвидира със страшна жестокост съпругата си, тъщата си и дъщеря си, след което посегна на собствения си живот.

Даниеле застрелял семейството, след което се наръгал с нож. Малко преди да отнеме живота си, той подал сигнал в „Спешна помощ“, съобщавайки че е ликвидирал близките си.

По първоначални данни на разследващите, трагедията не е била предшествана от скандал. След разпит на съседите на Даниеле, криминалистите считат, че той е извършил жестокото деяние от отчаяние.

От няколко месеца 57-годишният италианец бил безработен, пише „ПИК“.

Брутално! Мъж изби семейството си навръх Нова година!

Жестоко убийство потресе Италия

Жестока трагедия беляза страната ни в новогодишната нощ. Жена на 85 години бе зверски убита в дома си в столичния квартал „Овча купел“. Убитата е свекърва на съдийката Нели Куцкова. В медийното пространство бяха разпространени различни версии по случая.

Куцкова сподели днес пред „Блиц“, че свекърва й сама е отворила на убийците си, тъй като в жилището не са били открити следи от влизане с взлом.

Нова тв съобщи, че все още не е сигурно дали жената е издъхнала от побоя или от шока, който е преживяла. Медията оповести, че крадците са разбили вратата на апартамента, в който е живеела пенсионерката.

 

 

 

 

 

 

Към оригиналната статия

Брутално! Мъж изби семейството си навръх Нова година!

Прочети цялата