База Данни Картини

Пиратка откъсна пръстите на 12-годишно дете

piratka-300x269

Момчето е прието в болница, лекари два часа са се мъчили да спасят ранената ръка

Поредният случай на ранено от пиратка дете помрачи празниците. Момче на 12 години от Дупница е в болница след като пиратка гръмна в ръката му и едва не го остави без пръсти. Шестокласникът се е опитал да запали петорна пиратка. Момчето не успяло да я хвърли навреме обаче и тя гръмнала в ръката му.

Пиратка откъсна пръстите на 12 годишно дете

Пиратка откъсна пръстите на 12-годишно момче

В резултат на взрива, малчуганът е с три откъснато пръста на дясната си ръка. Детето, чиито инициали са Я.М., веднага е било прието в болница, а докторите два часа са се борили да спасят ръчичката му. Доктор Ванцети Владимиров, ортопед в местната болница, сподели пред екип на вестник „Струма“, че операцията е била изключително сложна, тъй като при постъпването му в лечебното заведение палецът, показалецът и средният пръст на момчето са се крепели буквално само на кожата.

Благодарение на усилията на лекарите, пръстите на детето са били спасени. Заради тежката травма обаче възстановяването му ще е бавно и тежко, предават от ПИК. Инцидентът се е случил вчера, все още се установява от къде шестокласникът е купил пиратката.

Към оригиналната статия

Пиратка откъсна пръстите на 12-годишно дете

Прочети цялата