База Данни Картини

Смърт в София! Полицаите разследват убийство

smyrt-stolicata-300x166

Престъпление в София изправи на крака полицаите

Снощи минути преди 21:00 часа е намерен трупът на 46-годишен мъж. Пръв забелязал тялото софиянец на средна възраст. Той работи като пазач. Безжизненото тяло се намирало в Университета по архитектура в София. Когато обикалял сградата, пазачът на мястото се натъкнал на страшната гледка.

Той веднага е сигнализирал в полицията. По информация, подадена от наша голяма медия, става ясно, че жертвата се казва Веселин. Човекът е родом от село, намиращо се в близост до Благоевград. След като останал без работа, Веселин е решил да търси по-добър живот за себе си в столицата.

Смърт в София! Полицаите разследват убийство

Снимката е илюстративна – трагедия в София

Той е пристигнал в София да търси работа. Човекът е лежал в университета около 30 минути преди да бъде намерен от пазача на сградата. До този момент няма видими следи от насилствена смърт.

На мястото са повикани експерти, ще бъде направа аутопсия и едва тогава ще се установят точните причини, довели до смъртта на Веселин. Работи се и над версия, свързана с убийство чрез задушаване.

Направен е обстоен оглед на мястото на трагедията в София, но повече информация към този час не се дава. Очаква се съвсем скоро полицаите в столицата да съобщят действителната причина за трагедията, пишат от pik.bg.

The post Смърт в София! Полицаите разследват убийство appeared first on Правда.БГ.

Към оригиналната статия

Смърт в София! Полицаите разследват убийство