База Данни Картини

Неочакван обрат по случая с изчезналата Валя Иванова

valia_ivanova-300x197

Разследващите ровят по нова гореща следа за Валя Иванова

Случаят с изчезналата Валя Иванова от Бургас претърпя неочакван обрат.

Разследващите ровят по нова гореща следа с мистериозното изчезване на Валя Иванова.
Според запознати, съществуват улики, които навеждат на мисълта, че красивата медицинска сестра може да е била убита от свой близък или дори от роднина.
Убиецът може да е заровил тялото, а след това да е направил всичко необходимо, за да инсценира самоубийство като е подхвърлил вещите й на плажа в Бургас.
Полицаите не изключват и възможността, семейството на Валя Иванова да е наясно с драмата и въпреки това да мълчи съзнателно.

Неочакван обрат по случая с изчезналата Валя Иванова

Разследващите ровят по нова гореща следа за Валя Иванова

Психолози обаче са на мнение, че подобно нещо не би могло да се прикрива дълго време и са в очакване на това, все някой да се издаде.
Иначе полицейските власти в Бургас обявиха случая с мистериозното изчезване на Валя Иванова за официално приключен. Тяхната констатация бе, че става въпрос за самоубийство.
За разлика от тях, прокуратурата не е на същото мнение. От там смятат, че може да става въпрос и за отвличане и подхванаха разследване на тази версия.
Приятелят на Валя Иванова – Валентин Георгиев, както и майка й – Пенка Иванова също смятат, че красавицата е била отвлечена.

Валентин Георгиев не губи надежда и продължава да организира инициативи по издирването й, надявайки се, че любимата му все още е жива.
Сред семейните приятели на Валя Иванова се появи и друго съмнение – в мистериозното й изчезване може да е замесен и друг неин приятел, с който е била в близки отношения.
Те предполагат, че въпросният човек може да й е посегнал в пристъп на ярост или ревност, пише pik.bg.
Това съмнение се появи предвид необичайното време, по което Валя е била в Морската градина (около полунощ), както и това, че е използвала таксиметрови услуги.
Припомняме, че според приятеля й Валентин Георгиев, младата жена никога не е използвала такси през живота си.

Неочакван обрат по случая с изчезналата Валя Иванова

The post Неочакван обрат по случая с изчезналата Валя Иванова appeared first on Правда.БГ.

Към оригиналната статия

Неочакван обрат по случая с изчезналата Валя Иванова