База Данни Картини

Силен страх в София: Граждани на бунт!

pirotska-300x225

Страх в София заради пристрастени

Наркозависими нападнаха централната част на столицата. Силният страх в София заради хора, взимащи забранени вещества е започнал да расте след редицата от нападения и обири. Хората, които живеят на „инж. Иван Иванов” и улица „Пиротска” са вдигнали ръце от зачестилите престъпления.

Голям страх в София, а хората са подготвени дори за крайни мерки в името на децата си, които са застрашени. На мястото има клиника за наркозависими и жителите на квартала не са против лечебното заведение, а нещата, които се случват с пристрастените.

Пенсионер е видял млада дата в блока, където живее. Тя е била с инжекция в ръка и се е държала доста странно. Силният страх в София е превзел голям процент от хората, живеещи в централната част на града.Повечето от тях са неконтролируеми, постоянно хвърлят боклуци по улицата, нахлули са в поне четири малки магазинчета в близост и да ги обрали. Живущи на двете улици разкриват, че лекуващите се често са извън клиниката, те ходят по мазетата на блоковете и ги използват като тоалетни, което е недопустимо.

Те искат спокоен живот, а на този етап всички, които имат деца се страхуват за последствията. Те са готови на всичко в името на близките си хора и смятат да ги  предпазят дори и без помощта на полицията, предават от pik.bg.

Към оригиналната статия

Силен страх в София: Граждани на бунт!