MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | Имейл МаркетингПсихолози Ресторанти

Падпален дюшек в психото в Бургас вдигна пожарната на крак

dd542c0dc3c8ee873420eb77458fb36e

Днес около 16.54 ч. в МВР – Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал в болнична стая на втория етаж в Центъра за психично здраве в Бургас. Своевременно към мястото на инцидента се отправили три противопожарни автомобила с 12 огнеборци и полицейски автопатрули от Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

Падпален дюшек в психото в Бургас вдигна пожарната на кракУстановено е, че в района има задимяване, настъпило от тлеещ дюшек на пациент / вероятно подпален от цигара/. Персоналът е извел пациентите на безопасно разстояние, като компетентните органи са ограничили възникналия инцидент.

Петнадесет минути след постъпилия сигнал към Районна служба «Пожарна безопасност и защита на населението» се върнали два от противопожарните автомобили, а един е останал в готовност в случай на нова необходимост. На мястото на инцидента е останал и един полицейски автопатрул.

Работата по установяване на точните причини за възникването на инцидента продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

Към оригиналната статия

Падпален дюшек в психото в Бургас вдигна пожарната на крак

Споделете

PinIt