База Данни Картини

Вижте кой е адвокатът, пребил зверски съпругата си

220_3641a1c461f2a1cc74cc1bc5e202478b

Вижте кой е адвокатът, пребил зверски съпругата си

Пламен Щерянев е адвокатът, който беше арестуван вчера малко преди 9.00 часа след инцидент със съпругата му, пише struma.bg.

На Мария Щерянева е оказана първа помощ в Спешен център – Разлог, тя е отказала хоспитализация в МБАЛ и по собствено желание е напуснала болницата.

По неофициална информация има рана в областта на главата, както и травми по тялото.

От полицията отказаха информация по случая. От Районната прокуратура в града казаха, че има образувано досъдебно производство и че работата продължава.

Съседи на Мария и Пламен Щеряневи заявиха, че ги познават като много добро семейство и не са ставали свидетели на скандали помежду им. И двамата съпрузи са действащи адвокати, канторите им са в една и съща сграда близо до РС – Разлог. Преди да започне адвокатска практика, Пламен Щерянев е бил съдия, след това прокурор. Съругата му Мария е била съдия-изпълнител.

През септември месец миналата година Пламен Щерянев след натравяне на семейната им вила край Разлог с временна опасност за живота беше транспортиран за Благоевград, където след оказана реанимационна помощ беше прехвърлен за „Пирогов”. Там бе оставен няколко дни на лечение, докато се възстанови.

Към оригиналната статия

Вижте кой е адвокатът, пребил зверски съпругата си