База Данни Картини

Нов екшън с Малката Рижа! Гони случаен бургазлия, рита и блъска колата му

220_5ae6dd93ca0cc67c6169a5ad5800131f

Нов екшън с Малката Рижа! Гони случаен бургазлия, рита и блъска колата му

Симеон Стоянчов, по-известен като Малката Рижа, отново е арестуван, пише Флагман.бг.

Този път той е закопчан заради това, че ритал и блъскал лек автомобил в бургаския комплекс „Изгрев“. Скандалът станал в събота около обяд, пред очите на много шашардисани минувачи.

До поредната хулиганската проява на младия гангстер, брат на застреляния Калоян Стоянчов-Голямата Рижа, се стигна след като той спрял внезапно със своя автомобил „Ситроен С3“, за да отдаде предимство на пешеходец. Зад него обаче имало друг автомобил, управляван от 56-годишен бургазлия, който едва успял да избегне ПТП.

27-годишният Симеон Стоянчов толкова се вбесил, че започнал да кара лудо след другия бургазлия и да го преследва из целия жилищен район. Когато най-после го настигнал, в района на блок 39 в комплекса, той слязъл от колата и започнал да крещи, блъскал и ритал предния капак и задната броня на колата. Шофьорът се изплашил, едва успял да подаде сигнал на телефон 112. През цялото време 56-годишният мъж стоял заключен в лекия си автомобил „Фолксваген Поло“.

От там веднага изпратили полицейски екип, който задържал Малката Рижа за срок от 24 часа. Най-вероятно Районна прокуратура  ще поиска удължаването на мярката до 72 часа, заради зачестилите криминални прояви на Стоянчов.

Към оригиналната статия

Нов екшън с Малката Рижа! Гони случаен бургазлия, рита и блъска колата му