База Данни Картини

Ромски лидер плаши с убийство адаш на Григор Димитров

220_184f25d99a4958e4d8e3db96fee11417

Ромски лидер плаши с убийство адаш на Григор Димитров

Ромски лидер вече няколко пъти ме заплашва с убийство. Заканите продължават от два месеца. Страхувам се не само за моя живот, но и за живота на семейството ми и затова на 9 септември пуснах жалба в прокуратурата. За това сигнализира потърпевшият Григор Димитров Алексиев, цитиран от вестник „Марица“.

Съименникът на известния ни тенисист разказа, че неговият съсед на ул. „Мургавец” Емил Киров Иванов-Гаро от известно време се е превърнал в най-лошия му кошмар. В жалбата си до прокуратурата Григор твърди, че терорът започнал в средата на август, когато на ул. „Бъндерица” Гаро „изстрелял” първите си закани.

„Преди време съм подавал устни жалби в VІ РУП-Пловдив относно престъпната дейност на Емил Иванов. Той е наркоман, употребява наркотични вещества и аз изпитвам страх от него и неговата банда”, обясни Григор.

На 6 септември на чистачката на личния си автомобил „Рено Еспейс”, паркиран на ул. „Мургавец”, той открил заплашителна бележка на турски език. На нея пишело „Григоре, с мен игрички не си играй”.

Към оригиналната статия

Ромски лидер плаши с убийство адаш на Григор Димитров