База Данни Картини

Оставиха насилника Янчо под стража

fd7ae41b4573e16e48118a78c58ac3a13

Окръжен съд – Бургас за втори път отказа да уважи жалбата на Янчо Великов срещу наложената му от Районен съд – Бургас мярка за неотклонение задържане под стража. Той е привлечен като обвиняем за блудство с три жени в „Меден рудник“.

Оставиха насилника Янчо под стража

Защитата му се мотивира с нововъзникнало в досъдебното производство обстоятелство. Районна прокуратура – Бургас е прекратила досъдебно производство за друго деяние против обществения ред и спокойствието, извършено след процесните блудствени действия. Мнението на прокуратурата е, че обвинението трябва да бъде преквалифицирано по Указа за борба с дребното хулиганство.

Адвокатът на Великов твърди още, че подзащитният му е извършил деянието в тежко пияно състояние. Според него мярка за неотклонение домашен арест би осигурила участието му в разследването и в бъдещ наказателен процес,а арестът му се явява прекомерно тежка мярка за процесуална принуда.

Обвиняемият заяви пред съда, че не може да обясни защо е извършил деянията. Определението на Окръжен съд – Бургас е окончателно. Припомняме, че Величков насили няколко жени в „Меден рудник” в края на август тази година.

The post Оставиха насилника Янчо под стража appeared first on zonaburgas.bg.

Към оригиналната статия

Оставиха насилника Янчо под стража