База Данни Картини

30 годишен мъж почина след зверски бой пред пернишко заведение. Циганска мъст ли е в дъното?

zversko-ubiijstvo-potrese-sofiq-snimki-165724

30 годишен мъж почина след зверски бой в пернишкия „Куциян”, съобщиха от МВР.

След като група мъже употребили завидни количества алкохол пред местно заведение се разярил ожесточен скандал. На тел. 112 е подаден сигнал за масов побой, в който участвали към 20-30 души. В болницата е докаран един от пострадалите и минути по-късно лекарите съобщили скръбната вест. Боят завършил със смъртта на младия мъж.

В болницата бил настанен още един участник в мелето – 22-годишен младеж, който бил с различни травматични увреждания, без опасност за живота. Сформираните екипи от полицията в Перник започнали разследване. В хода на предприетите оперативни действия в ареста на полицията са задържани четирима мъже, чиято съпричастност към случая се изяснява.Процесуално-следствените действия продължават.

Кварталът в който е станало мелето е населяван от роми, съобщиха от „Дарик“. Според хора от квартала, мъжът с име Сандо е получил тежки наранявания при мелето и е починал на място. Наскоро братът ромският лидер в махалата Валери Василев – Методи, който се придвижвал пеша в квартала, бе блъснат умишлено с автомобил. От удара мъжът е със счупен таз, претърпял е операция и все още е на лечение в пернишката болница. 27-годишният шофьор, който след инцидента избяга от местопроизшествието, по-късно бе задържан. Според запознати едно от разследванията за вчерашното меле е дали не е предизвикано от отмъщение за пострадалия Методи.

30 годишен мъж почина след зверски бой пред пернишко заведение. Циганска мъст ли е в дъното?