База Данни Картини

Касапина от бургаската дискотека „4ас Пик”: “ Натопиха ме!“

hristo

След изтичането на 24-часовата мярка за неотклонение 26-годишния Христо Иванов бе освободен от ареста. 28 декември призори  той наръга в корема охранителя Костадин Георгиев при кървавото меле в бургаската дискотека „4ас Пик”.

 

Пред репортери Христо Иванов  заяви :„Натопиха ме, не съм виновен за случилото се! Бяхме много и не знам колко са задържани след мелето. Аз сам предадох ножа. Имам вина, но не бях причината за боя”, заяви Христо. Нямам роднина полицай и никой не ми е помагал, добави той. „Не познавам никакъв Даниел Георгиев и не знам дали е причина за боя. Не желая да коментирам повече, тъй като ще се води дело, не искам да попреча на разследването”.

 

Младият мъж е безработен и живее в апартамент в бургаския ж. к. Лазур заедно с майка си. В денят на инцидента той е бил в една от двете компании, които са предизвикали касапницата.

 

Тъй като са замесени много хора разследването ще продължи дълго. Над 10 души са разпитани само в деня на екшъна, но има още много, които трябва да бъдат привикани в 5 РПУ.

Касапина от бургаската дискотека „4ас Пик”: “ Натопиха ме!“