База Данни Картини

МВР акцията във Варна – КАТАСТРОФА

МВР акцията във Варна – КАТАСТРОФА

„Гелосаният главсек“ да каже кой ще плати тъпнята по гонене на „килъри“

След като два дни Варна бе обсадена, поставена под джандарска блокада, заради идиотските комплекси на премиера Бойко Методиев Борисов, който даде седем дена срок да бъдат разкрити „килъри” на килограм, и след като гелосаният главен секретар на МВР Светлозар Лазаров рече, че „всичко вървяло по план”, равносметката е пълна КАТАСТРОФА.

Източници на АФЕРА от разследващите са в пълен потрес от натвореното във Варна от главния секретар Светлозар Лазаров, съвместно с „корифея на милиционерската мисъл” – шефът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето и новия шеф на „Криминална” – Вълчанов – „Вълчето”.

„Големи простотии” е най-лаконичния коментар на онези, които сега трябва да „разследват” по идиотската акция на „гелосаните” във Варна.
По „оперативен” избирателен списък във Варна бяха арестувани лица, които с чутовен напън гелосаният главен секретар на МВР Лазаров трябваше да произведе като поредните нам си кой номер „килъри”.

Обаче, въпреки шестте спецкамионетки от София, качулки и всякакви показни циркаджийски изпълнения, Недялко – Чубака взе, че избяга през … терасата и така и не успяха да го арестуват.

Затворената пък от сума ти време тъмна къща на Черния Роди бе обсадена и „тарашена”, след като Роди пак от сума ти време е в Куба. „Гелосаният” „екшън” обаче беше като за пред телевизиите. Пръкналата се под гела на Лазаров варненска ОПГ с неясна структура и уж имаща връзка с убийството на Борислав Манджуков и групата на Мила Георгиева, даде тотална фира.

Според разследващи от прокуратурата и от МВР цялата акция е ПЪЛЕН ПРОВАЛ. Сега истерично се търсят начини как някак си да бъде повдигнато обвинение на ония, които бяха арестувани, но то само с гел не става. Трябват и доказателства, освен дежурните предварително написани „показания” от ченгеджийска ръка, пък подписани от някой пишман – бандит под техен контрол.

Докато „гелосаните” недоразумения, лика прилика с премиера Бойко Методиев Борисов, сътворяваха поредното си бездарно шоу във Варна, по време на „тура за овации” на гелосания Лазаров войната за наркотеритории във Варна изобщо не си поплю и използва направо автомати.

Сайтът Topnovini.bg информира, че джип Мерцедес „G-класа“, паркиран над магазин „Джъмбо“ в кв. Владиславово, е бил обстрелван с автомат „Калашников“. Екшънът се разиграл около 5,30 часа на 20 януари. На следващата нощ в квартала наведнъж бяха опожарени 5 леки коли.

По време на стрелбата в G-класата не е имало никого и очевидно куршумената атака е била с цел сплашване. Надупчената кола е управлявана от известен бургаски дилър, който в злополучната нощ е превозил до крайния варненски квартал 2 кг марихуана.

С цялата си наглост от полицията пък отричат на територията на ІІІ РУП да е бил регистриран подобен инцидент. „Ако е имало стрелба с АК, със сигурност някой от близките блокове щеше да чуе и да сигнализира на 112“, каза изумено говорителката на варненската полиция Ивана Милева. По джипа е стреляно обаче със заглушител.

Сериозни подозрения буди и инцидентът с изгорялата на бул. „Левски“ патрулка. Автомобилът лумна два часа след опожаряването на петте коли в квартал Владиславово в нощта на 21 януари. „Униформените са били на пост, когато забелязали, че от арматурното табло излиза дим. До пристигането на пожарникарския екип колата е изпепелена. Установено е, че причината за инцидента е късо съединение“, твърдят от МВР, въпреки че пожаро-техническата експертиза все още не е готова.

От пресцентъра на варненската полиция допълниха, че по данни на началника на ІІ РУП Чавдар Нанков патрулката е била оборудвана с пожарогасител, който полицаите използвали своевременно, но въпреки това не успели да потушат пламъците.

Според източници на Topnovini.bg обаче двамата униформени не са единствените свидетели на инцидента с патрулката, както твъдят официално от МВР. Пожаро-техническата експертиза трябва да изясни дали по автомобила има следи от пяна или прахообразно вещество, за да се установи използван ли е пожарогасител и имало ли е такъв изобщо в колата.

Ще се разпитват и други свидетели, които трябва да отговорят на въпроса дали униформените все пак не са напуснали за известно време патрулката, и ако да – къде са били. Има сериозни подозрения, че полицейската кола е опожарена умишлено, като преди това със запалителна смес е била залята пластмасовата решетка между предното панорамно стъкло и капака.
Най-смешното е, че главният секретар на МВР – гелосаният Светлозар Лазаров се изживява като ранния Борисов по времето, в което бе главен секретар.

Сега е редно да попитаме „гелосания” кой ще плати цялата тъпня, наречена „акция по гонене на килъри” във Варна.

Afera.bg