Интериор

Филмът, който никой не може да откаже (ВИДЕО)

„Кръстникът“ оглави класацията на сп. „Емпайър“ за най-добрите филми на всички времена, съставена с анкета сред 5000 кинолюбители, съобщи Контактюмзик.

Легендарният филм от 1972 г. с Ал Пачино и Марлон Брандо в главните роли измести на второ място „Империята отвръща на удара“, който оглавяваше класацията през 2014 г. На трето място е „Черният рицар“, следван от „Изкуплението Шоушенк“ и „Криминале“.

В челната десетка са също „Добри момчета“, „Похитителите на изчезналия кивот“, „Челюсти“, „Междузвездни войни“, „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“.

Освен такива постоянни фаворите като „Междузвездни войни“ и „Изкуплението Шоушенк“, е радващо да видим, че и много нови филми са намерили място сред любимците на публиката – каза Тери Уайт, главен редактор на сп. „Емпайър“.

Миналогодишните „Първи контакт“ и „La La Land“ се очертават като големи фаворити, а „Първият отмъстител: Войната на героите“ е най-новата адаптация на комикс, завладяла сърцата“.

„Джурасик парк“ оглави класацията на блокбастърите, а „Пазители на галактиката“ зае първото място в категорията за нови хитове.

Пълната класация на най-великите филми за всички времена ще бъде публикувана в новия брой на сп. &quo…