Интериор

„Бягай!“ в кината от днес (ВИДЕО)

Един от най-големите независими хитове на годината – „Бягай!“, който спечели както одобрението на критиката, така и на публиката в цял свят, ще провокира и родните зрители от днес в кината.

Режисьор и сценарист на „Бягай!“ е Джордан Пийл, познат от успешното комедийно дуо „Key & Peele“, който по изключително интересен и оригинален начин смесва елементите на напрегнат трилър и хаплив социален коментар.

Психотрилърът, от създателите на Коварен капан и режисьора Джордан Пийт, „Бягай!“ – разказва за чернокож младеж, който е поканен да гостува в имението на родителите на бялата си приятелка. Много скоро, обаче, осъзнава, че има по-зловеща причина да бъде поканен там.

Крис (Даниел Калуя, „Сикарио“) и приятелката му Роуз (Алисън Уилямс, сериала „Момичета“) са стигнали до този момент от връзката си, в който той да бъде представен на родителите ѝ, затова те се запътват за един уикенд в имението на Миси (Катрин Кийнър, „Капитан Филипс“) и Дийн (Брадли Уитфорд, „Спасяването на Мистър Банкс“).

Първоначално Крис тълкува гостоприемното поведение на домакините като срамежлив опит да се справят с неловката ситуация, че приятелят на дъщеря им е чернокож. Но с напредването на уикенда редица все по-притеснителни открития го тласкат да разкрие истина, която дори не си е представял.

Еднакво зловещ и интригуващ, „Бягай!“ е дело на сценариста…