Интериор

Тя е „Бухнал пудинг“ на годината (СНИМКИ)

Актрисата Мила Кунис беше отличена на шеговита церемония с наградата „Бухнал пудинг“ за Жена на годината, присъждана от театралната трупа на студентите в Харвардския университет, предаде ABC.

Отличието се връчва всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална трупа в САЩ, основана през 1795 г.

В изявлението относно избора на тазгодишната носителка на наградата „Бухнал пудинг“ беше посочено, че Мила Кунис е една от най-търсените и ярки холивудски актриси.

Връчването на приза – златна форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен парад по улиците на Кембридж. 34-годишната Мила Кунис, позната с ролите си в хитовата телевизионна поредица „Шеметни години“ и във филми като „Черният лебед“, „Приятелю, Тед“, „Пътят на Юпитер“ и „Палави мамчета“, премина по парадния път с черен кабриолет „Бентли“, обградена от студенти с перуки.

Шествието не беше подминато от протести. Към Мила Кунис бяха отправени призиви да откаже наградата в знак на протест срещу правилото на трупата да не приема жени. Поддръжници на дългогодишната традиция мъже да се превъплъщават в женски образи на свой ред настояха тя да се запази.

През последните години студентки са се явявали на прослушване за прием в трупата три пъти, но никоя от тях не е получила „обратно обаждане“.

Преди церемон…