Максинет Медия

Хотел Панорама Пампорово

Вашето събитие сред оазис на чиста и дива природа. Хотелът е комфортен и уютен. Намира в курортния комплекс Пампорово, сред вечнозелени гори, на 1560 метра надморска височина, на 350 метра от ски пистите. До хотела се стига по добре поддържан асфалтов път.
ХОТЕЛ ПАНОРАМА ПАМПОРОВО разполага с конферентен център, чийто капацитет е гъвкав в зависимост от броя участници. Той се състои от фоайе с мека мебел и две модерно оборудвани конферентни зали.
За провеждане на семинар или тиймбилдинг хотела разполага с две зали, екран, флипчарт и мултимедия. Залите са с вместимост до 120 човека. Конферентната зала може да бъде подредена спрямо изискването на клиента.
Центъра разполагат с предимството на естествената дневна светлина и е оборудван с мултимедия, екран, флипчарт, wi-fi и кабелен интернет. Конферентен център ПАНОРАМА осигурява възможност за организиране на тематични изложения, фирмени представяния, кафе паузи, кетъринг и др.
 
ХОТЕЛ ПАНОРАМА ПАМПОРОВО предлага специални пакетни цени за организирани мероприятията, а менюто може бъде съобразено изцяло с Вашите вкусове и бюджет.
 
image.png
Хотелски комплекс Панорама***
Вашата почивка сред оазис на чиста и дива природа. Хотелът е комфортен и уютен. Намира в курортния комплекс Пампорово, сред вечнозелени гори, на 1560 метра надморска височина, на 350 метра от ски пистите. До хотела се стига по добре поддържан асфалтов път.

к.к. Пампорово, обл.Смолян, ул.Перелик, Хотел Панорама