Психология

Обучение по Access Bars(R) и Oneness Blessing(R)


Здравeйте,

Екипът на Psychology-BG.com, Access Bars® и Oneness Blessing®, ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ и ИНСТИТУТ ПО ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ организират
Сертификационни обучения по
Access Bars® и Oneness Blessing®

11 – 14 Юли 2019 г.
гр. София

Предвидена е отстъпка при внасянето на таксата до 13-ти Май 2019 г.

Обучението е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално в помагащите професии.
Участниците в обучението ще получат официалните сертификати за Access Bars® фасилитатор и за Oneness Blessing® фасилитатор.
Към обучението има преведено на български печатно ръководство.
Осигурен е превод на български език по време на обучението.

Водещ – Корнелия Мюлер

Корнелия Мюлер е психотерапевт с 25 годишен опит. Тя е преминала през обучения в голям брой школи и методи, в това число – Гещалт терапия, Травма терапия, Структурни констелации, Алфа синхронизация, Възстановяване на връзката, Терапия на вътрешното дете и др. През последните години тя се посвещава основно на работата си с преподаването на Access Bars® и Oneness Blessing, тъй като открива в тези два метода инструментите, с които успява да постигне най-добрите резултати при работата си с клиенти. Понастоящем Корнелия провежда обучение в тези два метода в Германия, Австрия, Швейцария, Чехия и други страни, където е обучила голям брой фасилитатори в тези методи. Нейното призвание е да придружава хората и да им помага по пътя им към едно разширено съзнание, което да ги доведе до един по-удволетворяващ, по- красив и по-спокоен живот.

Access Bars®
Какво представлява метода “Аксес Барс®” (Access Bars®)?

“Аксес Барс®” (Access Bars®) е метод, който е създаден от Гари Дъглас в началото на 90-те години на XX век. Базовата същност на метода се състои в третирането на 32 енергийни точки, които се намират в областта на главата и които са свързани с различни аспекти на човешкия живот. По време на една сесия “Аксес Барс®” (Access Bars®) фасилитаторът докосва нежно тези точки, в определена последователност, с цел да се освободи електромагнитния заряд, свързан с определени мисли, вярвания, идеи и нагласи, които се явяват ограничаващи за съответната област от живота на конкретният човек и които му пречат да разгърне цялостния си потенциал.

Методът “Аксес Барс®” (Access Bars®) не е просто нов метод за работа с тялото. Независимо дали вече сте опитали всичко от алтернативните методи или пък досега не сте имали досег с нито един такъв метод, в това обучение всеки ще открие нещо ново и полезно за себе си.

“Аксес Барс®” (Access Bars®) ни предоставя една различна гледна точка за живота, като ни позволява да променим всичко онова, което не сме успели да променим досега и да създадем всичко онова, което сме желали да създадем в живота си, като прави това по един различен начин, в сравнение с всички познати методи и го прави с една голяма лекота.

В рамките на обучението по “Аксес Барс®” (Access Bars®) всеки участник ще получи две сесии и ще направи две сесии на друг участник. Ръководството, което ще получите ще ви е от помощ да усвоите протоколите за работа с “Аксес Барс®” (Access Bars®), в това число и да научите 32-те енергийни точки, които се намират в областта на главата, а също така да усвоите правилната позиция на ръцете, както и останалите „инструменти“ на метода “Аксес Барс®” (Access Bars®).

Понастоящем “Аксес Барс®” (Access Bars®) се практикува в повече от 170 страни по света. Този метод се прилага в голям брой области, в това число от психотерапевти в рамките на психологическата помощ, която те оказват на клиентите си, а така също и от учители, мениджъри, треньори, социални работници, лекари и хора на изкуството, като инструмент с чиято помощ се подпомага разгръщането на пълния потенциал на учениците в училищата, на служителите в дадена фирма, на професионалните атлети и т.н.

През последните 25 години стотици хиляди хора имаха възможност да преживеят, с помощта на “Аксес Барс®” (Access Bars®), онова, което обичайно хората наричат „чудеса“, но до което можем да имаме достъп, ако прилагаме в живота си инструментите на “Аксес Барс®” (Access Bars®).

Готови ли сте да разширите нивото на избора и възможностите, които са на ваше разположение?

Как работи “Аксес Барс®” (Access Bars®)?

При “Аксес Барс®” (Access Bars®) се третират 32 енергийни точки, които се намират в областта на главата и които са свързани с различни аспекти на живота. Съществуват точки, свързани с изцелението, с тялото, с контрола, с осъзнатостта, с креативността, със силата, с парите, със секса и т.н. Докосвайки и работейки с тази точки по специфичен начин ние изчистваме и освобождаваме енергията, заключена в съответната област или аспект от живот ни и енергията потича свободно, като това освобождава пълният ни потенциал, който може вече да ни е на разположение..

„Инструментите“, които се използват в “Аксес Барс®” (Access Bars®) са създадени така, че да бъдат практични и ефективни. Колкото повече използваме тези инструменти, в съчетание с нашата осъзнатост, толкова по-лесно ще се случва промяната и толкова повече промени ще можем да постигнем във всички области на живота си.

“Аксес Барс®” (Access Bars®) ни е от помощ да внесем светлина в онези области от живота си, които, при повечето хора, са „заметени под килима“, като ни показва кои части от съзнанието си сме орязали, орязвайки по този начин и значими ресурси от цялостния си капацитет, навлизайки по този начин в един режим на оцеляване, при който се стремим да не изгубим нещо и да спечелим колкото се може повече, живеейки в състояние на постоянна отделеност, отхвърляне, критицизъм и осъждане.

“Аксес Барс®” (Access Bars®) постига това, осигурявайки ни простички, но практични инструменти, които да са ни от помощ да променим онези области на битието си, в които нещата не вървят добре – (взаимоотношения, работа, бизнес, финанси, родителство и т.н.). Този метод ни е от помощ също и за да помогнем на тялото си да се освободи от натрупалата се „утайка“ от стрес и напрежение.
Тогава, когато тялото ни е вече способно да се освободи от всичко това и когато с помощта на “Аксес Барс®” (Access Bars®) навлезем в онова състояние на съществуване, при което можем да сме свързани с единното Съзнание, отвъд мислите и емоциите, ние ставаме свободни да бъдем това, което наистина сме, а не това, което сме се престрували, че сме. Тогава започва да се наблюдава една лекота във всички аспекти от живота ни, а промяната става по-лесна и се превръща в начин на съществуване. Започваме да се променяме в посока от това да бъдем под влияние на обстоятелствата към това да създаваме и генерираме живот, който работи за нас, а не срещу нас. Тогава животът става това, което аз бих искал да избера. Какво бих искал да създам? Какво друго, което никога не съм си представял, е възможно?

Как протича една сесия?

Онова, което хората най-често споделят, за това, което усещат по време на “Аксес Барс®” (Access Bars®) сесия, е усещането за пълна релаксация и дори много хора споделят, че са заспали въпреки заобикалящата ги шумна среда. Някои хора споделят за картини, които се появяват в ума им, а други споделят за усещания в тялото като жужене, гъделичкане, топлина, изтръпване и мравучкане.

Спомняте ли си последния момент в живота си, в който сте се чувствали напълно отпуснати и обгрижени? Отдавна ли беше това и много отдалечен назад във времето ли е този момент, ако въобще е имало такъв, момента в който сте се оставили да получите доброжелателност и изцеление в отсъствието на всякакъв вид оценка или осъждане?

Oneness Blessing®

Какво представлява практиката наречена „Обединяваща Благословия “?
Тази практика работи посредством отключването на процес на създаване на невробиологична промяна в мозъка и на събуждането на енергията в чакрите. Тази промяна в съзнанието води до освобождаване от страданието, породено от моделите на ума и отключва природната изцелителна енергия, като свързва мозъка и съзнанието ни ни със сферите на Единното Съзнание, водейки до прекратяване на илюзията за „отделеност“. Веднъж иницииран, това е процес на постепенно пробуждане, който по един естествен начин води до едно трайно състояние на единение, вътрешен мир и благополучие.

Какво представлява невробиологичната промяна?
С помощта на невробиологичната промяна, която се случва по време на процеса, енергията се балансира и пренасочва от свръхактивните мисловни центрове на мозъка към фронталния лоб, което води до усещане за покой. Този процес дава възможност на сетивата да получат свобода от интерферентното и дебалансиращо влияние на подсъзнателните мисловни модели. Когато сетивата не са помрачени от интерпретациите на ума, се получава естествена яснота на възприятието с придружаващи чувства на радост, вътрешен мир, свързаност и единство.

Защо тази практика се появява точно в този момент в нашият свят?
Тази практика се появява във време, когато нашата планета преминава през голям еволюционен преход и това оказва влияние върху нашата околна среда, както и върху нашето индивидуално и колективно съзнание.
Ние всички сме свързани с този процес на пречистване и ревитализация и всъщност ние сме самия процес. В съзвучие с този преход възниква и този подход за инициация, наречен Обединяваща Благословия, като начин за подпомагане на еволюцията в посока към обединеното състояние на съзнанието.

По какъв начин това е свързано с промяната на планетарно ниво?
Всеки индивид, който се пробужда за собствената си истина и за истинската си същност, оказва влияние върху цялото, поради взаимовръзката си с него и следователно помага на човечеството по пътя му към постигане на глобална трансформация.
Колкото повече хора достигнат до състоянието на Единство, толкова по-лесно ще бъде за останалите.

Повече информация за методите Access Bars® и Oneness Blessing®, както и за предстоящият тренинг, можете да намерите, като кликнете върху следващите линкове:

https://integral-bg.eu/events/access-bars-i-onness-blessing/

https://integral-bg.eu/events/access-bars-i-onness-blessing/#1542282161068-36b3da02-f738

https://integral-bg.eu/events/access-bars-i-onness-blessing/#1542282347778-facf0116-80bf

https://integral-bg.eu/events/access-bars-i-onness-blessing/#1542282266982-3f7be0a4-4710

Ако желаете да вземете участие в предстоящият тренинг, можете да се свържете с нас за повече подробности относно таксата, сроковете за внасяне, отстъпките и т.н., на посоченият имейл адрес integral.institutebg@gmail.com
Телефон: 0878 665 668



Virus-free. www.avast.com