Максинет Медия

Лайтхаус Голф & СПА Хотел започва да приема резервации за Лято 2019

Заповядайте в уникалната обстановка, съчетаваща изключителност и близост на Лайтхаус Голф & СПА комплекс. Част от престижната верига European Tour Properties, комплекса е разположен в сърцето на Черноморското голф крайбрежие на Калиакра, тук ще намерите зелени земи и впечатляващо игрище, толкова смело, колкото и красиво. Само на 5 км. от историческото градче Балчик и заобиколен от три професионални голф игрища, комплексът е „кацнал” върху издигащите се скали, гледайки към дълбокото Черно море.

 

Лайтхаус Голф & СПА хотел е най-новото допълнение към комплекса и е разположен върху впечатляващо плато на върха на белите скали със спираща дъха гледка към Черно море.

Хотелът осигурява елегантно и стилно настаняване в 180 просторни стаи, всяка с площ от 30 кв.м. Интериорите в Лайтхаус Голф & СПА хотел са деликатни и класически. Светли цветове като бяло, кремаво и златно символизират спокойствието и целогодишното слънце. Всички стаи в хотела имат собствени тераси и панорамни прозорци гледащи към зеленото голф игрище или тъмносиньото море. Всяка стая е кътче от рая, предлагаща всички удобства присъщи за категорията на хотела- телевизор с плосък екран, удобни италиански легла, работен кът, високоскоростен интернет връзка и просторна баня с душ и вана.

Също тук ще откриете различни спортни и развлекателни съоръжения, глезещи услуги и развлечения, които допринасят за Вашата истинска 5-звездна почивка в България.

Идеален за двойки и семейства, хотел Лайтхаус е перфектното място за онези, които просто искат да разпуснат и да си вземат СПА почивка от ежедневието или за онези ентусиасти, които търсят активна голф ваканция.

Открийте свят на изкушения, където ще можете да задоволите всички желания и да разнообразите ваканцията си.

 

Голф комплекс Лайтхаус, България, предлага перфектна обстановка за корпоративни и частни тържества от всякакъв вид, от фирмени гала вечери и наградни церемонии до международни или местни конференции и сватби с всякакъв размер..

В комплекса има различни конферентни съоръжения и функционални зали, от нашата бална зала Посейдон, събираща 300 души до малки стаи за срещи за 20 души. Всички конферентни зали са напълно оборудвани с най-нови технологии. Освен това, разполагаме с помещения за почивка ( break-out rooms), както и с просторно фоайе, идеално за посрещане и кафе-паузи. Хотелът предлага и няколко външни места, които са в непосредствена близост до помещенията за срещи и са подходящи за събития на открито.

Част от комплекса са кокетно разпръснатите по голф игрището апартаменти и вили. Вилите и апартаментите се предлагат с една, две, три или четири спални. Можете да избирате между вили с морски изглед, с изглед към гората или езерата, с или без самостоятелен басейн.

 

Голф игрище Лайтхаус е проектирано от известния бивш капитан от Райдър Къп – Иън Ууснам. Елитното голф игрище е от типа „линкс” и е с традиционен дизайн. За зашеметяващия пейзаж допринасят изключителните природни картини, около които Иън Ууснам изгради брилянтна колекция от дупки. Голф игрището предлага вълнуваща и предизвикателна голф игра, както на професионалисти, така и на начинаещи. Всеки е добре дошъл да изпробва уменията си.

 

Лайтхаус Спа енд Уелнес Центърът е специално място. Тихо и спокойно кътче, създадено за да предлага спокойствие и бягство от всекидневния стрес. На това място грижите и нервността отстъпват на спокойствието. Ведро усамотено място на луксозен покой, където тялото и духът могат да бъдат освежени, подмладени и възстановени.

Разположен на два етажа и простиращ се на площ от 3000 кв.м гостите могат да се възползват от услугите и съоръженията на центъра. Първото ниво на Спа Центъра разполага с парна баня, турска баня, лакониум, инфрачервена сауна, финландска сауна, охлаждащи душове с лед, джакузи, релакс зона, фитнес зала и голям отопляем закрит басейн.

За гастрономите и любителите на нощния живот, комплекса предлага голямо разнообразие от ресторанти и барове. С изглед към морето, игрището или невероятната Клубна Къща, Вие ще се насладите на прекрасно кулинарно изживяване. Лайтхаус ризорт предлага 5-звездна традиционна и международна кухня за всички вкусове. Нашите ежедневни специалитети използват най-изисканите продукти – от риба от Черно море и Дуранкулашкото езеро до нашите собствени органично произведени яйца. Видовете ресторанти са избрани внимателно, за да удовлетворят всеки вкус или настроение.

В комплекса има различни ресторанти, всеки със своя индивидуален стил и на най-високо ниво, предлагащи изключително разнообразие от световни вкусове. Можете да задоволите всички свои сетива, без дори да напускате комплекса.

 

За тези, които търсят релакс под слънчевите лъчи, Лайтхус голф и спа комплекс предлага прекрасен външен басейн с чадъри и шезлонги, топъл пясъчен плаж и безкраен вътрешен басейн.

  • Херос Бийч е непокварен пясъчен плаж , който се намира точно под хотела на територията на Бялата лагуна, предлагат се чадъри и шезлонги, водни атракции и ресторант.
  • Външен басейн с бар – чудесно разположен, точно пред пет звездния Лайтхаус голф и спа хотел, външният басейн предлага перфектно бягство под слънцето
  • Вътрешен басейн – 20/ 10 м- чудесен начин да разпуснете, когато времето навън не е толкова благоприятно