Максинет Медия

Шампионската лига в Английски Пъб The Fox&Hound

Шампионската лига в Английски Пъб The Fox&Hound

Ето че новия сезон на Шампионската лига вече стартира! Вече бяха изиграни някои незабравими мачове, но предстоят още. Ние от easySofia ви предлагаме едно незабравимо място, където с приятели да изгледате останалите мачове – Английски Пъб Тhe New Fox&Hound. Ресторантът запазва автентичния си вид в традицията на Великобритания – родината на футбола.

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0876 331 419

Създаден през 2000 г. в сърцето на София като английски пъб, Тhe New Fox and Hound е непроменен и до днес. Ресторантът запазва автентичния си вид и продължава да е единственият английски пъб в града и до днес.

Подобно на добре познатия английски пъб, и тук на почит са вечерите с приятели, пивка бира, отразяването на спортни събития, но тук те са придружени от изтънчено меню и изискана обстановка. Това прави преживяването едновременно уютно, но и оставя чувството за вечер, прекарана в изискан ресторант с качествена кухня и обслужване.

Ще откриете традиционни ястия за английската кухня като овчарски пай, телешки бургер, наденички и бекон. Същевременно няма да останете разочаровани ако сте почитатели на морската храна или пък сте вегетарианци. Нашите готвачи са готови да задоволят всеки вкус с изтънчено и прецизно приготвено ястие.

За цялостно изживяване екипът на ресторанта винаги препоръчва съчетаването на ястието с правилното питие или пък препоръчва най-подходящата напитка според вкуса на клиента. Те споделят:

„Разполагаме с богата селекция от бири – наливни и бутилирани. Kilkenny и Guinnеss, родом от Ирландия, са редовните ни предложения, но съвсем не изчерпват избора. При нас може да опитате над 7 различни вида наливна бира! Заповядайте да се насладите сами на разнообразни вкусове от Великобритания, а и от други краища на света.

Хубавото вино също е на почит при нас, за което може да се убедите от богатата ни винена листа. Нашият екип винаги е на разположение да ви предостави информация за качествата и произхода на всяко от вината ни, както и да ви препоръча най-подходящото за менюто и вкуса ви!“

Вижте всички ресторанти в easySofia оттук >>