България Север, Общество

Кристина Сидорова оглави левицата в Габрово

© Copyright 2013 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2013 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Кристина Сидорова е избрана за временно изпълняваш длъжността на общински председател на БСП – Габрово до есента. Новината официално съобщи пред габровските медии в обедната си почивка областният управител Николай Григоров, който досега заемаше поста. Причината за промяната в редиците на социалистите е именно назначаване на Григоров на висшия държавен пост.

Кристина Сидорова е досегашен заместник – председател на общинския съвет на БСП – Габрово и член на Националния съвет на партията столетница. Пред журналистите тя сподели, че новата длъжност е голямо предизвикателство пред нея и постави основните акценти в работата си.

“Трудна задача, труден пост. Голямо предизвикателство за мен в лично отношение. Ще се постарая до месец септември местната организация на БСП да се запази и развие,  и да се подготви една добра конференция, която да вземе мъдри решения, очертаващи бъдещето, тъй като ни предстоят избори за европейски парламент, а след това и местните. Ще работя с всички, няма да се делим на млади и на стари. Ще разчитам на помощта на опитните и на младежката инициативност, както и на бившите председатели”, заяви Сидорова.

От казаното от Николай Григоров стана ясно, че той е депозирал оставка като общински съветник от групата на БСП в местния парламент, като неговото място ще заеме следващият от листата на социалистите проф. Николай Данчев.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730